Odštampajte ovu stranicu
28
jul

Aktuelna politička situacija, novo rukovodstvo Šumadija sajma i situacija u kragujevačkom sportu

Napisao 
Objavljeno u Politika

Aktuelna politička situacija, novo rukovodstvo Šumadija sajma i situacija u kragujevačkom sportu, teme su kojima su se bavili u stranci Zajedno za Šumadiju na vanredno održanoj konferenciji za novinare. Kritika prethodne vlasti na uštrb ne postojanja nikakvih rezultata, jedino je sredstvo koje koriste predstavnici sadašnje vladajuće koalicije, čulo se na konferenciji.

Najnovija dešavanja na Šumadija sajmu, potvrda su nesposobnosti aktuelne vlasti, koja se u poslednjih devet meseci bavi samo intrigama i aferama, umesto da učini nešto za bolji život građana, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik inicijativnog odbora Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović, ističući da se su kadrovi koje SNS dovodi na rukovodeće funkcije komunlanih preduzeća u gradu ogledalo njihove nesposobnosti. U konkretnom slučaju, doskorašnji direktor Šumadija sajma smenjen je bez obrazloženja, uprkos činjenici da je hvaljen od Skupštine preduzeća čiji su članovi predstavnici vlasti i na to mesto doveden mlad čovek bez ikakvog radnog iskustva u privredi.

Nesposobnost aktuelne vlasti ogleda se i u oblasti sporta, rekao je Jovan Pavlović Bojadžić na današnjoj konferenciji. Nekada vodeći grad u većini sportova, Kragujevac danas ostaje bez važnih pozicija, ali i bez klubova.

U Zajedno za Šumadiju kažu da su svi navodi aktuelne vlasti o dešavanjima u sportu u proteklih deset godina, netačni i pozivaju sve da ispitaju regularnost i zakonitost onoga što je urađeno.

Pročitano 403 puta
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Srodni članci