Odštampajte ovu stranicu
20
decembar

Raskol u Odborničkoj grupi Demokratske stranke

Napisao 
Objavljeno u Politika

Na današnjoj sednici Skupštine grada Kragujevca budžet za narednu godinu od petoro prisutnih odbornika Demokratske stranke podržalo je četvoro. Protiv je bila samo Jovana Jovanović. Odbornici DS koji su klazali za budžet najavili su da će ubuduće nastupati kao zasebna odbornička grupa.

Zoran Rajović, do sada odbornik DS, za Skupštinskom govornicom obavestio je javnost da će grupa odbornika kojoj pripada ubuduće nastapati samostalno. On, međutim, nije želeo da precizira da li će ta grupa odbornika ubuduće biti deo vladajuće većine i hoće li dobiti neke od funkcija u izvršnom delu vlasti. Dodao je i da on i njegove kolege neće čekati da budu isključeni iz stranke, jer su se već iščlanili, kao i stotinak članova.

 

S druge strane Jovana Jovanović istakla je da iščlanjenja iz stranke još nije bilo i da tokom jučerašnjeg dana tako nešto nije ni bilo moguće uraditi, jer se nije radilo, a prostorije stranke su bile zaključane. Ona je dodala da ostaje u Demokratskoj stranci. Uz nju, odbornik DS ostaje i Branko Ristić koji danas nije prisustvovao sednici Skupštine grada.

Detaljnije u TV rubrici novinara Kanala 9 Nenada Živadinovića.

 

Pročitano 1253 puta
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Srodni članci