Odštampajte ovu stranicu
25
maj

Kreativni promo spot škole Milutin i Draginja Todorović

Napisao 
Objavljeno u Obrazovanje
Učenici i zaposleni u osnovnoj školi Milutin i Draginja Todorović odlučili su da svoju školu promovišu na jedan zanimljiv način. Oni su na poziv Društva učitelja iz Leskovca prijavili učešće na konkursu za najbolji kreativni promo spot škole, pod nazivom “Lip-Dub”. Napravili su tako petominutni spot u kojem su prikazali kvalitete škole i njenih đaka i zaposlenih. Za samo 4 dana spot je imao više od 8 hiljada pregleda na društvenoj mreži jutub kanalu.
U pitanju je takmičarski festival u okviru kog sve osnovne škole na teritoriji Srbije mogu da predstave svoje potencijale. Škola „Milutin i Draginja Todorović“ jedina je iz Kragujevca koja se javila na konkurs Društva učitelja Leskovca, kako bi i na ovaj način promovisala svoje đake i uslove za njihovo obrazovanje. Cilj je, kako ističu u ovoj kragujevačkoj školi, da prikažu odnos između djaka i nastavnika, koji su zajednički radili na ovom zanimljivom projektu. 
 
U snimanju ovog specifičnog promo LipDub spota, koji izgleda kao da je snimljen u jednoj sekvenci i koji uz muzičku podlogu, numeru „Happy“, nosi i određenu poruku, učestvovalo je preko 500 đaka i 30-ak zaposlenih u školi. 
 
Pored brojnih stručnih projekata, u kojima osnovna škola „Milutin i Draginja Todorović“ učestvuje, ovo je još jedan način da svoju školu predstave široj javnosti u Kragujevcu, ali i čitavoj Srbiji. Učešće u ovom zanimljivom projektu obradovale je podjednako i učenike i zaposlene.
 
Spot je na zadovoljstvo svih u školi naišao na veliki odjek i za samo četiri dana već ima preko 8.000 pregleda. Učešće na ovom konkursu je tamičarskog tipa, a škola koja bude imala najviše pregleda i šerovanja, dobija nagradu, koja će biti uručena u junu.
 
Pročitano 578 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Medije