Odštampajte ovu stranicu
29
novembar

"Stado" oduševilo Kragujevčane

Napisao 
Objavljeno u Kultura

Komedija "Stado", koja prati život glumaca iza kamere, premijerno je prikazana i u Kragujevacu, u bioskopu Cineplexx Plaza. Po završetku projekcije, posetioce je pozdravila ekipa filma koju su predvodili reditelj i glavni glumac Nikola Kojo i glumica Vesna Trivalić.


Nikola Kojo, prvi put kao reditelj, okupio je veliku glumačku ekipu, a interesovanje i reakcija kragujevačke publike za ovaj film premašila je njegova očekivanja.

 

"Stado" je komedija o životu iza kamere. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave umetničko delo. Kojo je film posvetio nedavno preminulom kolegi Miloradu Mandiću Mandi.

 

Film je sniman 37 dana, iza njega stoji produkcijska kuca K12 u koprodukciji sa Prvom televizijom i Ministarstvom kulture i informisanja, Filmskim centrom Srbije i bioskopima Cineplexx.

Da je u pitanju uspešan projekat govori i prisustvo glumice Vesne Trivalić koja već godinama živi u inostranstvu.

 

Nakon projekcije, ekipa filma pozdravljena je gromoglasnim aplauzom od strane kragujevačke publike koja je svojim prisustvom podržla hrabrog reditelja i njegovo "Stado".

 

Pročitano 2003 puta
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

Srodni članci